fbpx
Flipper škola plivanja LOGO

Naši Kursevi

Nepropustiva ponuda

Časovi Plivanja Za Vas

Plivanje potiče rast i razvoj mišićnog sistema i pravilno držanje tijela. Uz to, pozitivno utječe i na spavanje, sposobnost termoregulacije i imunitet. Osim zdravstvenih beneficija kako za djecu tako i za starije u metodologiji rada upriličili smo tjelesne vježbe i discipline koje pospješuju odgoju ličnosti, etici i razvoju sposobnosti posebno kod mališana.

65 BAM

/Po osobi

Plivači Početnici

U kategoriju početnika pristupaju djeca koja prethodno nisu imala nikakvog plivačkog iskustva, s posebnom posvećenošću i pažnjom pristupamo treningu s takvom djecom prvenstveno fokusiramo se na metode s kojim uspjevamo mališane privoliti da plivaju slobodno i oslobođeni straha uz osnovne tehnike plivanja.

75 BAM

/Po osobi

Plivači Sa Iskustvom

Flipperi sa iskustvom su već savladali osnove plivanja i osnovne tehnike, u ovoj kategoriji usavršavamo naučene tehnike plivanja i učimo nešto zahtjevnije forme plivanja, budeći njihov takmičarski duh postaju iskusni i samostalni plivači.

85 BAM

/Po osobi

Napredni Plivači

Napredna kategorija plivača trenira i razvija takmičarske metode u plivanju, postižu nove rezultate i treniraju za potencijalne plasmane na nadolazećim takmičenjima. Obzirom da su savladali većinu plivačkih tehnika daljnjim treninzima snagom postižu visoke rezultate i postaju majstori u plivačkim vještinama.

$364.00

/Person

Advanced Swimmer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

$234.00

/Person

Family Swimmer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
RASPORED REDOVNIH TRENINGA PO DANU U SEDMICI
 • Utorak

  Termini treninga su između 17:30 - 18:30

 • Srijeda

  Termini treninga su između 17:30 - 18:30

 • Četvrtak

  Termini treninga su između 17:30 - 18:30

 • Petak

  Termini treninga su između 17:30 - 18:30

 • Subota

  Termini treninga vikendom su od 11:00 - 12:00 i između 12:30 - 13:30

 • Nedjelja

  Termini treninga vikendom su od 11:00 - 12:00 i između 12:30 - 13:30

Škola Plivanja FLIPPER
NAŠI FLIPPERI

IZDVOJENA GALERIJA

Izdvajamo neke od uspomena zabilježenih tokom treninga i sa takmičenja na kojima Flipperi većinom odnesu pobjednička mjesta i visoke rezultate u plivačkim vještinama. Ostatak predivnih momenata koje smo bilježili u prethodnom periodu potražite u sekciji “Galerija”.

Zakažite Termin na vrijeme

Našim kursevima pristupite jednostavno

Uz sve naše svakodnevne aktivnosti i zbog velikog broja aktivnih članova udruženja smatrali smo ovu platformu izuzetno potrebnom radi olakšanja bržeg dolaska do potrebnih informacija našim aktivnim, a tako i budućim članovima kluba i korisnicima usluga. Ostavite nam svoj email i budite prvi obavješteni o svim aktivnostima kluba ili nas jednostavno pozovite na naznačeni kontakt broj telefona i konsultujte se o svemu što vas interesuje. SportFlipper klub je sretan upoznati vas i biti vam na usluzi.

Lokacija

Bulevar Meše Selimovića 83b, Sarajevo 71000

Email

info@sportflipper.ba | udruzenje@sportflipper.ba

Telefon

+387 61 033 289

Radni Sati

Svaki Dan 08:00 AM - 21:00 PM | Te po ugovorenim terminima

Zakaži termin putem obrazca:

Da biste zakazali termin za konsultacije potrebno je da u dole navedeni obrazac upišete vaše kontakt podatke, ime i prezime te kontakt telefon.

Unesite Vaše ime i prezime
Unesite Vaš broj telefona
FAQ

Česta Pitanja

U ovom poglavlju ponuđeni su odgovori za najčešće postavljana pitanja.

Svakim radnim danom smo na raspolaganju u poslovnicama JP "Olimpijski bazen Otoka", a prijavu također možete izvršiti slanjem kontakt podataka u navedene formulare na web stranici. Naš tim podrške klijentima svakodnevno je na raspolaganju.

 

Flipper škola plivanja LOGO

SportFlipper je dostupan i na svim socijalnim medijima, potražite nas, razmjenimo ideje, pišite nam i podjelite vijesti i sadržaje s prijateljima.

Postani Flipper Prijatelj

Prijavite se na newsletter i budite prvi obavješteni o svim novostima, takmičenjima, sportskim susretima i treninzima kluba Flipper.

Created by LanderHub Copyright © Sportki Klub Flipper 2022. All Rights Reserved.