fbpx

O Nama

“SportFlipper klub pored škole plivanja i skijanja doživljavamo kao poziv i brigu o jednoj velikoj porodici i njihovom zdravlju te ogromnim otkrićima sposobnosti i potencijala više nego sam posao, ovo je više poziv i misija koja nas čini sretnim u svemu što radimo.”

prof.Ajdin Bektaš

CEO & Founder
Detaljnije o Flipper sport klubu

Mi imamo sve što vam treba za jedinstveno životno iskustvo

Plivanje se preporučuje tokom cijele godine, jer je to najbolji način za održavanje kondicije, pravilan razvoj svih mišića, opuštanje poslije stresnih situacija i očuvanje zdravlja. Nema boljeg načina za održavanje kondicije i vođenje zdravog života od redovnog, makar i rekreativnog bavljenja sportom, a sport koji je najkorisniji za zdravlje, očuvanje kondicije i skladan psiho-fizički razvoj čitavog organizma je – plivanje, ono što mi pridodamo jesu posvećenost važnim tehnikama i pravilnom plivanju i mnogo ljubavi koja je neizostavan element u našoj misiji.

Flipperi bez obzira na uzrast postaju vrhunski plivači i mimo bazena shodno tehnikama koje savladaju kako bi se snalazi i bili samostalni u plivanju, a pri tome jačaju snagu tijela i mišića koji se razvijaju u vodi.

0 %

Zadovostvo Polaznika

0 +

Plivača Osposobljeno 

0 +

Klijenata i Roditelja Ocjenilo Levelom A

0 %

Efikasnosti i Inovativnosti

KAKO MI RADIMO

Proces Našeg Rada

Izaberite Željeni Kurs

Na početnoj ili ovoj stranici odaberite željeni kurs

Bukirajte i Potvrdite

Pošaljite zahtjev i svoje kontakt podatke Ime i Telefon

Platite Kad Želite

Mogućnosti fleksibilnog plaćanja

Uživajte u Školi Do Diplome

Po završetku vaših termina postajete certificani plivač.

Popust - 20%

Individualni Treninzi

25 BAM/Po Osobi/Čas

Popust -20%

Rekreativni Termini

25 BAM/Po Osobi/Čas

Cijene & Rekreativni Plan

Veoma Kompaktibilni Uslovi

Svi naši treninzi i aktivnosti se redovno održavaju u prostorijama olimpijskog bazena gdje naši mališani, a i ostali članovi imaju priliku boraviti u toplom, čistom i redovno higijenski zaštićenom prostoru podrazumjevajući ovim i svlačionice i samu površinu bazena u kojoj plivaju. Bazen je opremljen savremenom opremom koja je neizostavna prilikom treninga. SportFlipper klub također svakom članu obezbjedi pomoćnu potrebnu opremu i sredstva potrebna za potpunije treninge.

100% Garancija

Dosadašnjim iskustvima i analizom polaznika koji su ostvarili visoke rezultate čak i na takmičenjima u plivanju, možemo s ponosom garantovati kvalitet i progres.

24/7 Online Podrška

Naša platforma je online 24/7 svaki vaš upit procesuiran je u našem centru za podršku korisnicima i trudimo se odgovoriti u najkraćem mogućem vremenskom okviru.

RASPORED REDOVNIH TRENINGA PO DANU U SEDMICI

 • Utorak

  Termini treninga su između 17:30 - 18:30

 • Srijeda

  Termini treninga su između 17:30 - 18:30

 • Četvrtak

  Termini treninga su između 17:30 - 18:30

 • Petak

  Termini treninga su između 17:30 - 18:30

 • Subota

  Termini treninga vikendom su od 11:00 - 12:00 i između 12:30 - 13:30

 • Nedjelja

  Termini treninga vikendom su od 11:00 - 12:00 i između 12:30 - 13:30

skola plivanja flipper

OBRAZAC ZA PRIJAVU

Unesite Vaše ime i prezime
Unesite Vaš broj telefona
NAŠA EKSPERTIZA

Naše Vještine & Iskustva

Analizom dosadašnjih klijenata i plivača kako mališana tako i onih u kategorijama pojedinačnih i odraslih te povremenim usporedbama došli smo do realnih zadovoljavajućih rezultata i koračama prema samom vrhu, smatramo najvaćnijim ljubav prema edukaciji, sportu i ovome što radimo. 

Kompletiranih Kurseva
99%
Prestižni Bazeni za Trening
92%
Zdravstvene Beneficije i Vježbe
95%
Obuka Plivanja, Teorija i Konsultacije
85%
Pokriće Opremom za Plivanje
90%
Profesionalni Tim
98%

Oslobađanje u vodi

Crtice o našim metodama

Osnovna stvar za plivanje je da se dijete osjeća sigurno dok je u vodi i da se oslobodi straha ukoliko postoji. Za oslobađanje u vodi postoje jednostavne metode. Oslobađanje od straha od vode i olakšan proces treninga plivanja kod nas je dodatno olakšan s obzirom na grupne treninge prilikom čega djeca koja i posjeduju strah imaju priliku vidjeti svoje vršnjake koji prateći instrukcije uspješno pristupaju bazenu te tako i sami postepeno se oslobađaju straha.

Plutanje

Crtice o našim metodama

Kada se dijete oslobodi u vodi i osjeća sigurnost, naredni korak je plutanje. Za učenje plutanja postoji par jednostavnih vježbi. Pridržavanje rukom dok leži na vodi na leđima, ispruženih ruku i nogu (kao morska zvijezda) sa glavom iznad vode i učimo ga pravilnom disanju. Na ovaj način će osjetiti mogućnost da kontroliše plutanje i znati da kada napuni pluća pluta a kada ispusti vazduh tone. 

Ove su vježbe važne zarad učenja pravilnog disanja prilikom plivanja.

Tehnika plivanja

Crtice o našim metodama

Rad nogama je prva stvar koju dijete treba da savlada kod učenja tehnike plivanja što dosljedno pratimo već prilikom prvih trening termina. Za ovu svrhu kao rekvizit često posluži se daska, a onda kod prvih tehnika plivanja i ostala pomagala koja ubrzavaju proces. Pored samih tehnika sam pristup trenera djeci, uputstva i stalna fizička prisutnost i u vodi tokom termina djeci ulijeva sigurnost i postiže se efikasnije savladavanje.

Naši Instruktori

Eksperti u Struci

SportFlipper u želji da djeci pruže najbolju moguću uslugu koja je mnogo iznad samo “odrađenog treninga”, cijelo vrijeme oplemenjuju i razvijaju svoj stručni tim. Kako bi povezali sve potrebne komponente naš se tim sastoji od spoja iskusnih stručnjaka sa dugogodišnjim radom u struci i mladih, ambicioznih ljudi prepunih elana. Na taj način omogućavamo sveobuhvatnu kvalitetu u svakodnevnom radu sa djecom, kako provodeći standardne provjerene programe, tako i pri neprekidnom uvođenju noviteta.

Stručni tim Flippera sastoji se isključivo od iskusnih diplomiranih eksperata i apsolvenata tjelesnog fakulteta koje smo prepoznali kao  vrhunske stručnjake u poslu kojim se bavimo.

dir.mr.Ajdin Bektaš

dir.mr.Ajdin Bektaš

CEO Flipper Sport Klub

Rođen 26.05.1990. godine u Travniku. Osnovnu školu završio je u Vitezu, a srednju školu završava u Travniku. Fakultet za sport i tjelesni odgoj zavšava u Sarajevu gdje dobija zvanje Magistar nauka. Aktivno govori englesk jezik.

Edvin Teskeredžić

Edvin Teskeredžić

SportFlipper takmičarski trener

Edvin Teskeredžić rođen je 1. jula 1998. godine u Sarajevu, Bosna i Hercegovina. Edvin se profesionalno bavio plivanjem 14 godina. Bio je državni prvak, rekorder i član reprezentacije Bosne i Hercegovine. Osvojio je preko 450 osvojenih medalja i mnoge državne rekorde, kao i osvajač medalja za BiH reprezentaciju. Kao trener radi od 2017. godine. Trenutno je glavni trener takmičarske selekcije plivačkog kluba Flipper. 

Amer Voljevica

Amer Voljevica

instruktor i Trener

Amer Voljevica. Rođen je u Sarajevu 25.02.2000. godine.  Trenutno je trener u plivačkom klubu Fliper. Plivanjem se bavio od aprila 2008. godine, od kada je počeo trenirati u PK Bosna, a plivačku karijeru je završio 2019. godine u plivačkom klubu Sharks u Sarajevu. Bivši je reprezentativac Bosne i Hercegovine, te višestruki osvajač titula državnog prvaka u plivanju. Član reprezentacije bio je do 2019. godine.

Faris Osmanović

Faris Osmanović

Instruktor i Trener

Faris Osmanović rođen 9.11.2002. Reprezentativac BIH u vaterpolu. Status Perspektivnog sportiste KS. Pripadnik Gorske Službe spašavanja. Certificirani Fitness trener EQF lvl 3.

Aktivno trenirao plivanje i vaterpolo deset godina.

 

Budite i vi Flipper prijatelj !

Postanite član sportskog kluba Flipper, upišite vaš email i tim gestom bit ćemo u mogućnosti obavjestiti Vas o aktivnostima kluba, o takmičenjima i o našim budućim ciljevima. Podjelite sa nama Vaše prijedloge i mišljenja.

5/5

Pošaljite kontakt i konsultujte trenera direktno !

Unesite Vaše ime i prezime
Unesite Vaš broj telefona
Flipper škola plivanja LOGO

SportFlipper je dostupan i na svim socijalnim medijima, potražite nas, razmjenimo ideje, pišite nam i podjelite vijesti i sadržaje s prijateljima.

Postani Flipper Prijatelj

Prijavite se na newsletter i budite prvi obavješteni o svim novostima, takmičenjima, sportskim susretima i treninzima kluba Flipper.

Created by LanderHub Copyright © Sportki Klub Flipper 2022. All Rights Reserved.