fbpx
Flipper škola plivanja LOGO

Galerija

Izdvojili smo nama najdraže trenutke

Ovdje možete pogledati neke od fotografija koje smatramo vrijednim uspomenama zabilježenim tokom treninga, takmičenja na kojima smo imali učešće i ostvarili zapažene rezultate.

UVIJEK PRVI

Sportski klub Flipper u plivačkim vještinama sa svojim članovima bilježi brojne nagrade, priznanja i osvojena prva mjesta od na državnim i međunarodnim takmičenjima. To nas čini ponosnim na .naše članove i jača naš motiv u daljnjem radu i putu ka novim uspjesima

ZAVIRITE U NAŠU STVARNOST

Svaki trenutak proveden na bazenu tokom treninga ili kada su takmičenja smatramo važnim i na svakom od termina postoje momenti vrijedni pamćenja, ovdje su neki od njih.

POTRAŽITE NAS I PUTEM SOCIJALNIH MEDIJA

4 Motiva svakog Flippera

Ono što nas odlikuje jesu ljubav prema sportu, potpuni treninzi, disciplina, zadovoljstvo i uspjeh.

Treninzi

Svakodnevno razvijamo svijest i treniramo vještine plivanja, naši mališani napreduju pod budnim okom našeg trenerskog kadra.

Zadovoljstvo

Najveću sreću čine nam osmjesi i zadovoljstvo koje vidimo na licima plivača koji svoje sate treninga provedu s užitkom.

Disciplina

Pripreme i vježbe koje prethode plivanju svakodnevno i temeljito obavljamo i držimo kao osnov za spješno savladavanje potrebnih tehnika u vodi.

Uspjeh

U radu sa svim članovima i kategorijama plivača ne ostavljamo ništa kao rutinu jer vjerujemo da svaki pojedinac je jedinka kojoj pristupamo na najprikladniji način shodno ličnim kapacitetima koje otkrivamo zajedno.

Postanite i vi član sportskog kluba Flipper i rezervišite vaše termine.

Flipper škola plivanja LOGO

SportFlipper je dostupan i na svim socijalnim medijima, potražite nas, razmjenimo ideje, pišite nam i podjelite vijesti i sadržaje s prijateljima.

Postani Flipper Prijatelj

Prijavite se na newsletter i budite prvi obavješteni o svim novostima, takmičenjima, sportskim susretima i treninzima kluba Flipper.

Copyright © LanderHub 2021. All Rights Reserved.