fbpx

Škola plivanja za zdravu budućnost djece

Već dugi niz godina ispunjavamo našu misiju inspirišemo zdrav način života, edukujemo u praksi i živimo sport. Naši mališani su naš ponos koji uzvraća enormnim rezultatima na takmičenjima i postaju samostalni plivači.

Flipper Škola Plivanja 2023

Postani i ti dio Flipper porodice plivača

Novi upis April / Maj

April/Maj  2024

Olimpijski bazen Sarajevo

Olimpijksi bazeni

SportFlipper klub organizuje intenzivnu školu plivanja u mini grupama do 4 djece.
Škola obuhvata praktično učenje i savladavanje svih plivačkih tehnika i za početnike i za naprednije kategorije te sportskog plivanja za one koji imaju želju i potencijal prema sportskom plivanja. Vrijeme upisa traje tokom cijelog mjeseca August i Septembar.

Škola plivanja s akcentom na vještine u praksi

Plivanje je omiljena rekreativna aktivnost ali i natjecateljski sport Iako je plivanje vrlo zdrava aktivnost, također je bitno da svi plivači shodno svojim godinama savladaju vještine ponašanja u vodi i steknu tejelsnu spremnost na sve izazove koje mogu da ih zadese u vodi. Upravo razvojem ovih vještina pridajemo značaj unutar Flipper porodice i neki od njih postaju uspješni plivači takmičarskih sposobnosti i duha.

škola plivanja

Početnici

SportFlipper škola plivanja

Intenzivni Treninzi

SportFlipper klub

Sportski duh

SportFlipper klub

Sretna djeca

Sreća i uspjeh

SportFlipper klub

Intenzivna škola plivanja

Individualni treninzi 1:1 sa tipičnom djecom i djecom sa poteškoćama u razvoju bez razlika.

+387 61 033 289

Pored opcije za online zakazivanje termina, sve detalje o školi, članstvu unutar sportskog kluba možete saznati i pozivom na ovaj broj telefona.

Unesite vaše Ime
Unesite Vaše Prezime
Unesite Vaš kontakt Telefon

Certificani treneri

Iz ljubavi prema ovom sportu pratimo svjetske trendove i pored naših akademskih stečenih zvanja svakodnevno vodimo računa o novim edukacijama našeg stručnog kadra

Rad sa djecom u Sport klubu "Flipper" je više od same edukacije, dječije zadovoljstvo i svjesnost da direktno ugrađujemo sebe u razvijanje vještina kod mališana je posebna čast.

Voljevica Amer Trener

Svjedočimo da u vrijeme raznih tehnoloških dostignuća koja odvlače pažnju novim generacijama još uvijek postoje savjesni roditelji koji će učiniti trajno dobro svojoj djeci, mi smo tu da omogućimo najbolje od svog stručnog i pedagoškog znanja.

Dino Musa Trener

Na našim treninzima ne pravimo razliku među djecom, čak i djeca sa posebnim potrebama su dio naše porodice i neki od njih postaju mali šampioni sa velikim pobjedama.

Edvin Teskeredžić Trener takmičarske kategorije plivača

  Časovi atletike Ponedjeljkom u centru Safet Zajko

  U sklopu škole plivanja pri klubu “SportFlipper” ponedjeljkom imamo i časove atletike u centru Safet Zajko od 19:00-20:15. Na ovaj način radimo na razvijanju sportskog duha i svijesti kod djece, a posebno kod onih mališana koji se odluče za kategorije sportskog plivanja

  Raspored prilagodljiv Vašim zahtjevima

  Ponedjeljak 17:30-18:30
  Utorak 17:30-18:30
  Srijeda 17:30-18:30
  Četvrtak 17:30-18:30
  Petak 17:30-18:30
  Subota 11:00-12:00 / 12:30-13:30
  Nedjelja 11:00-12:00 / 12:30-13:30

  Mjesečna cijena:

  Dva termina sedmično 70KM
  Tri termina sedmično 80KM
  Četiri termina sedmično 90KM
  5 termina sedmično 100KM

  Škola Plivanja najbolja u Sarajevu

  Možete zakazati i individualne termine u dogovoru s trenerom

  Naučimo plivati zajedno

  CIJENE INDIVIDUALNIH TERMINA

  Plivanje 1:1 25 KM čas

  Plivanje 1:1 je posebno korisno kod plivača koji su početnici ili onih koji žele usavršiti zahtjevnije vještine u sportskom plivanju.

  Plivanje 2:1 20KM po članu

  Među našim trenerima imamo i poseban sektor za treninge takmičarskih grupa čiji treninzi su posvećeni razvijanju takmičarskih sposobnosti

  Plivanje 3:1 15KM po članu

  Plivanje 3:1 je također odličan izbor kod djece koja uz treninge će u društvu drugih steći lijepe navike i lakše se osloboditi straha i navići se na samostalno plivanje.

  Plivanje 4:1 12KM po članu

  Naši mališani vole igru i to im je u prirodi, ne bježeći od igre i inovativnih metoda plivanje može biti izuzetno zabavno u grupi i uz ugru.

  OBRAZAC ZA NARUDŽBE

  U ovom obrazcu popunite polja sa Vašim podacima, dovoljno je da unesete ime i prezime te Vaš kontakt broj telefon nakon ćega će Vas pozvati trener SportFlipper kluba s kojim možete dogovoriti sve potrebne detalje.

  Unesite vaše Ime
  Unesite Vaše Prezime
  Unesite Vaš kontakt Telefon
  Asocijacija Plivača Član SP sport kluba

  “SportFlipper je mjesto i osoblje gdje s povjerenjem ostavljamo svoju djecu prilikom boravka stiču vještine i vraćaju se puni vedrine.”

  SportFlipper Administrator

  “Našim članovima omogučavamo da razvijaju svoje plivačke sposobnosti i učestvuju na međunarodnim takmičenjima širom BiH.”

   Latest ekit news

   Ekit Latest News

   Vidimo se na bazenima

   Radujemo se Vašem dolasku !